Bakmeesters West-Vlaanderen

Nieuws

Bakkerij nieuws, vers uit de oven. Van originele chocoladetaart recepten tot boeiend verenigingsnieuws: hier vind je een overzicht van ons bakkers-nieuws. Veel bak- en leesplezier!
Start de dag goed

Start de dag goed

08/05/2019

Iedereen weet het: een goed, gezond ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar waarom zijn die boterhammen ’s morgens zo cruciaal? Je ontdekt het op onze blog.

Lees meer
Kiezen voor de bakkersstiel

Kiezen voor de bakkersstiel

31/01/2019

“Een warme bakker moet altijd om middernacht uit zijn bed”: één van de vele clichés die de ronde doen. Dankzij de nieuwste technologieën kan een bakker starten met bakken 2,5 à 3 uur voor hij zijn winkel opent.

Lees meer
De oorsprong van de croissant

De oorsprong van de croissant

19/12/2018

Iedereen geniet wel eens van een heerlijke croissant op zondagochtend. Het broodje van bladerdeeg in de vorm van een halve maan is een echte ontbijtklassieker. Van waar komt de naam croissant? En waaraan herken je een echte croissant? We geven graag meer uitleg.

Lees meer
Week van de Smaak 2018

Week van de Smaak 2018

15/11/2018

Van 15 tot en met 25 november staat tijdens de twaalfde editie van Week van de Smaak ‘Gezond-tijd’ centraal. Tijdens deze culinaire week staan we samen stil bij onze gezondheid en voeding. De Bakmeesters helpen je alvast op de goede weg met een gezond, ambachtelijk ontbijt.

Lees meer
Bakmeesters West-Vlaanderen in de media

Bakmeesters West-Vlaanderen in de media

28/09/2018

Na een succesvolle interne lancering vorige week, duurde het niet lang voor de nationale media het nieuws van de Bakmeesters oppikte. In het Nieuwsblad verschenen enkele boeiende artikels waarin de Bakmeesters West-Vlaanderen het woord nemen.

Lees meer