Bakmeesters West-Vlaanderen

Brood laat je dromen (en ook even buiten komen)

24/03/2020
#blijfinuwkot, maar eten moet iedereen en waar haal je je brood nu beter dan bij je Bakmeester in de buurt? Het doet je goed. Om meer dan één reden. Tijd voor wat MMMagie. Nu zeker.

Haal je brood bij je Bakmeester. Om meer dan één reden.

’t Is lente en de natuur ontwaakt. Heerlijk om ’s morgens naar je Bakmeester te stappen. Je werkt aan je conditie en voelt de koude ochtendlucht op je gezicht. Kleine gelukjes onderweg: een paaslelie die ergens in zijn eentje je dag opvrolijkt, vogels die weer hun liedjes inoefenen, doorstappen tot het wat weg krijgt van huppelen … 

Je bakker heeft zijn assortiment lekkers nog elke dag voor je klaar. De heerlijke geur van versgebakken brood blijft ook nu even prettig om op te snuiven. Je bakker blijft even gepassioneerd #mmmagie uit zijn ovens toveren. 

Oké, het babbeltje is wellicht korter dan gewoonlijk en je staat alleen in de winkel, maar that’s it. Oh ja, er is ook dat plexiglas tussen winkelbediende en klant, maar daar kijken wij toch door? 

Je Bakmeester blijft doen wat hij altijd voor je doet. Met passie. En vandaag nog meer nauwgezet dan anders.

Blijf met een gerust gemoed langskomen voor je groot bruin of je witte bakje. Pik een pateetje op voor bij de koffie op je terras. Eet je taartje via FaceTime of Whatsapp met vrienden. Geniet elk apart en toch samen. Heerlijk toch?

Jezelf dat kraakverse pistoleetje ontzeggen? Zonde. Zeker omdat het nog altijd kan. We zitten samen in hetzelfde schuitje, maar op dit schip aan lekkers geen gebrek. Je ontbijtmandje met croissants, broodjes en boterkoeken en je kinderen hebben een ochtend lang energie om te spelen. Doe eens van de zondag op een weekdag.
Gun jezelf de #mmmagie van je Bakmeester. Brood voedt de geest en je geest doet je dromen.

Spring gauw eens binnen. Het zal ons deugd doen.