Bakmeesters West-Vlaanderen

Een discrete helper van de Sint

06/12/2021

Chocolade mag nooit ontbreken 


Elk schoentje is pas goed gevuld als er chocolade bij is. Het hoeft niet gezegd te worden hoeveel chocolade de Sint dan ook wel nodig heeft. Om aan die vraag te voldoen, rekent de goedheiligman op de kennis, kunde en kwaliteit van de Bakmeesters


Samenwerken met celebrities 


Hoe de samenwerking ooit tot stand kwam, daarover lopen de meningen uiteen. Wel is het zo dat de Bakmeesters hun chocoladefiguren dus ook maken in onderaanneming. Het andere personeel van de Sint heeft het vooral druk met het speelgoed. Vraag je bakker niet of hij de Sint dan live in zijn atelier te zien krijgt. Er is een erecode, maar we verklappen je dit: het meeste contact gebeurt telefonisch.


Duidelijke afspraken, goeie vrienden 


De voorbije dagen passeerde de Sint ’s nachts verschillende keren in de ateliers van de Bakmeesters. Die zetten hun bestellingen klaar en ’s anderendaags zijn die verdwenen.  Nu de grootste sintdrukte achter de rug is, kunnen we er vrij over vertellen. Een waargebeurde geschiedenis die van ons nog jaren mag voortduren.Wanneer je geniet van je chocoladefiguurtjes, weet dan dat je die lekkernijen bij je Bakmeester kunt vinden op alle andere momenten van het jaar. En wees maar zeker dat de Sint een eigen voorraadje lekkers terug meenam naar Spanje.