Bakmeesters West-Vlaanderen

Een Mmmagische staycation

28/05/2020

Een Mmmagische staycation 

 

We trekken deze zomer waarschijnlijk massaal richting Costa Veranda. Geen probleem want je kan ook je eigen woning omtoveren tot een all-in resort.  De Bakmeester in je buurt zorgt voor het overheerlijke ontbijtbuffet, de lekkere picknick bij het zwembad en de tafel vol zoete desserts. Een overzicht van een culinair dagje in Plaza Maison.  

 

Bedolven onder een Bourgondische brunch

 

Jezelf nog even wentelen in je lakens, de wekker laten snoozen … Vakantie betekent ontspannen. Blijf dus gerust nog even liggen. Wanneer je maag dan toch begint te grommen, trek je in je pyjama richting de Bakmeester om de hoek. Daar ben je altijd welkom, in welke outfit ook. Je krijgt er een vriendelijke goeiendag, de laatste nieuwtjes en uiteraard een heerlijk, uitgebreid aanbod heerlijke creaties. Ovenvers. Klaar om thuis van te smullen.

Bakmeesters bakker in de buurt creatie 01 

 

Passionele picknick

 

De Bakmeesters tonen zich graag van hun meest romantische kant. Tover daarom je gazon eens om tot een fijn picknickplekje. Compleet met geruite doek, fles champagne én Bakmeester kunstwerkjes. Goudbruine pistolets, gezond granenbrood met beleg of een koekje van magisch deeg … Het water komt je al in de mond. Je picknick naar een hoger niveau tillen, dat doe je met ambachtelijke producten van je Bakmeester in je buurt.

Bakmeesters creatie bakkerij 02
 

De kers op de taart

 

Als afsluiter van je stay-at-home buffet presenteren we je graag:

- Tompoes
- Madeleine
- Eclair
- Fruittaart
 

Stuk voor stuk kleine zoete wonderen. Om een gezellige dag mee af te sluiten. Je vindt ze bij de Bakmeester dicht bij jou.


Bakmeester creatie bakkerij 03

 

De bakker in jouw buurt

 

Klaar om er een heerlijk verlof van te maken? Laat dan het eerste vakantietochtje er een zijn richting de Bakmeester in jouw straat. Om niet te verdwalen, plaatsten we alle Bakmeesters op een handige kaart.