Bakmeesters West-Vlaanderen

Hoe lekker kan de herfst smaken

01/10/2021
Wat te doen met die pompoen
Ze liggen overal. Uitgehold met een kaars in en een eng gezicht erin gekerfd. Als “sier”stuk in een decoratie in de voortuin. Maar even goed op je bord. Pompoenen lenen zich perfect om soep van te maken en wat smaakt nu nog beter bij een kom soep dan een dikke snee kraakvers brood?
Pompoenbrood, muffins, cake, brownies, ook de vegan varianten, ze zijn om van te smullen. Ontdek bij je Bakmeester waarvoor hij allemaal pompoenen gebruikt.

Vind je Bakmeekmeester in de buurt.
Smakelijk.
 


Herfstbladeren op je bord
Je leest het goed. Herfstbladeren zijn op 101 verschillende manieren een leuke decoratie. Maar heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om enkele herfstbladeren -uiteraard proper gemaakt of zelfs gedroogd- op je flan, pannenkoek, cake en vers brood heen te leggen en daar poedersuiker over te strooien? Moet je zeker eens proberen. Je scoort er ongetwijfeld mee bij je gasten. 
 
Blaadjes om op te eten
Zelf je talent als Bakmeester ontplooien of je kinderen de kriebel om te gaan bakken bezorgen? Bestel een set koekjesvormen in de vorm van herfstbladeren en bak weg. Leuke activiteit als het weer buiten minder is. De kids kunnen niet constant aan hun scherm geplakt zijn, hé.
 
De Bakmeesters zijn allseason ambachtsmannen die perfect inspelen op elk seizoen. Loop er eens langs, ontdek er iets nieuws. Wedden dat het je smaakt? 
Jouw Bakmeester in de buurt.