Bakmeesters West-Vlaanderen

Olympisch lekker gebak

30/11/-0001
Cheesecake met blauwe bessen
Heerlijk fris en fruitig, zo’n cheesecake met blauwe bessen. Een taart met mascarpone en zorgt voor een instant zuiders gevoel. Iets wat we met de mooie dagen in eigen streek met plezier beleven. En daar hoort ook een Zuiders en zoet stukje taart bij. Blauw geglazuurde donuts vallen wellicht bij jongere kinderen erg in de smaak.
 
 
Aardbeientaart
Zomers fruit, heerlijk sappige, zoete, Belgische aardbeien, doen het altijd goed. Uiteraard op taart bij overheerlijk huisbereid roomijs. De Bakmeesters doen namelijk veel meer dan enkel brood bakken. Zeker ’s zomers zijn er Bakmeesters genoeg waar je ook schepijs op een hoorntje of per liter kunt krijgen of een artisanale frisco.

Al je lekkers haal je hier. 

Groene macarons
Ze komen uiteraard in alle kleuren, de macarons, maar in ons Olympisch dessertbuffet gaan we voor de groene. Of ze nu gemaakt zijn met groene appel, groene thee of matcha, ze smaken verrukkelijk. En na het proeven van de groene, mag je alle andere kleuren ook ontdekken. Als Bakmeesters zeggen we daar geen neen tegen.

 
Passievruchtenbavarois
Passievrucht en mango, overheerlijk om te zomaar van te smullen, maar evengoed een dankbaar product om bijvoorbeeld een bavaroistaart mee te bereiden. De gele kleur brengt in een klap de zon op tafel, zelfs op een regenachtige zomerdag. Een erg luchtig gebak dat veel mensen kan bekoren.

Hier vind je de Bakmeester het dichtst bij jou.
 
Chocolade, of wat had je gedacht
Als cake of taart, mousse of moelleux … Chocolade is een ingrediënt waarmee we veel lekkernijen kleur geven. Kleur qua smaak dan toch. De zoetste zonde voor veel mensen, maar als je dan toch zondigt, dan doe je dat het best vol overgave.
 
 
In een gevarieerde voeding is er absoluut plaats voor een stukje taart of gebak. Geniet, met mate. We willen je als Bakmeesters immers lang mogen blijven verwennen. Loop langs bij de Bakmeester in je buurt en ontdek daar het Olympisch lekkere aanbod. Smakelijk.